top of page
Plexxus en Longcentrum zijn samen gegaan

Per 1 januari 2022 zijn Plexxus en het Longcentrum samen gegaan. Dit betekent in de praktijk voor u als patiënt een paar kleine veranderingen. Alle patiënten die in 2019, 2020 en/of in 2021 in behandeling zijn geweest of nog zijn, hebben hierover een brief ontvangen.

 

Lees de patiëntenbrief hieronder:

Titel: Informatie over uw behandeling bij het Longcentrum

In 2019/2020/2021 bent u onder behandeling geweest voor longfysiotherapie bij het Longcentrum. Het kan ook zo zijn dat u nu nog in behandeling bent bij het Longcentrum. Wij sturen u deze brief omdat het Longcentrum en Plexxus fysiotherapie per 1 januari 2022 samengaan. Alle gespecialiseerde behandelingen longfysiotherapie worden overgenomen door Plexxus.

Wat betekent dit voor u?

  • U blijft bij uw vertrouwde fysiotherapeut(en) en Plexxus zal dezelfde kwaliteit en inhoud van de behandeling voortzetten. Plexxus zal de gespecialiseerde longfysiotherapie als onderdeel van de praktijk blijven aanbieden.

  • Bent u in het verleden bij het Longcentrum onder behandeling geweest en is uw behandeltraject al beëindigd? Dan bent u uiteraard, als u dat wenst, bij vragen of klachten welkom bij Plexxus

  • Bent u nu nog onder behandeling van het Longcentrum? Uw behandelingen lopen door tot 1 januari 2022 bij het Longcentrum. Het dossier en de behandelingen worden in het nieuwe jaar overgenomen door Plexxus, tenzij u daar bezwaar tegen hebt. Wij adviseren u, indien u bezwaar heeft tegen de overnamen, contact op te nemen met de balie van het Longcentrum (071-5769827)

  • Plexxus heeft gecontracteerd met nagenoeg alle zorgverzekeraars. Dat betekent dat (als u dat gewend was) u van de behandelingen van 222 geen factuur meer krijgt van Infomedics, maar dat Plexxus de factuur rechtstreeks naar uw verzekeraar stuurt.

Heeft u nog vragen? Vraag dan naar Ruda Korsten, praktijkmanager bij Plexxus

bottom of page