top of page

Team en vestiging

ONS TEAM

Wij werken met echte professionals. Die u de beste zorg aanbieden. Al onze longfysiotherapeuten zijn ingeschreven in het BIG-register en in het Centraal KwaliteitsRegister (CKR) van onze beroepsgroep. Daarnaast hebben zij allemaal gespecialiseerde kennis op het gebied van longproblematiek en zijn zij lid van de Vereniging voor Hart, Vaat en Longfysiotherapie (VHVL). Ook onze diëtiste is gespecialiseerd in de ondersteuning van longpatiënten door middel van voedingsadvies. Zo kunt u ervan verzekerd zijn dat in het longcentrum aan alle wettelijke regels en kwaliteitseisen wordt voldaan.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om collega's in opleiding te begeleiden binnen het longcentrum. Dit betekent dat er in het longcentrum diverse stagiaires rondlopen die aanwezig zijn bij uw behandeling of (een deel van) uw behandeling uitvoeren. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, laat het dan voorafgaand aan uw behandeling weten bij de balie of aan uw behandelend fysiotherapeut. 

Jeroen_Final.jpg

Jeroen Snijder

Longfysiotherapeut

IMG_2168_edited.JPG

Marjon Brinkman

Longfysiotherapeut

Fysiotherapiewetenschapper

IMG_0837 Jolien_edited.jpg

Jolien Smit

Longfysiotherapeut

Kinderfysiotherapeut

IMG_0825 Marlou_edited.jpg

Marlou Muusse

Longfysiotherapeut

Longen afbeelding blauw.png

Stagiaires

ONZE VESTIGING

Binnen onze vestiging hebben wij 1 op 1 ruimtes waar individuele behandeling plaats kan vinden, en een trainingszaal waar individueel en in groeps-verband kan worden getraind. Daarnaast bevindt er zich een wachtkamer in het longcentrum, is er een balie waar van 08.30 tot 17.00 uur een baliemedewerkster aanwezig is, en zijn er toiletten in het centrum. Helaas hebben wij geen kleedkamers. Het centrum beschikt over een parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren. Er is ook een invalide parkeerplaats direct naast de ingang. 

bottom of page