Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Staat uw vraag hier niet bij? Vul dan het contactformulier in. Wij proberen de vraag dan zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen.

Heb ik een verwijzing van mijn huisarts of specialist nodig?


U heeft voor fysiotherapie geen verwijsbrief van de huisarts of de specialist nodig. U kunt meteen een afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten. Om een fysiotherapeutische diagnose te stellen en een behandelplan te schrijven, stelt de fysiotherapeut u een aantal vragen over uw functioneren met betrekking tot werk, alledaagse zaken en/of sport. Wanneer de fysiotherapeut twijfelt of de symptomen passen bij een klacht die door hem behandeld kan worden, is het mogelijk dat de fysiotherapeut u alsnog naar uw huisarts verwijst. Wilt u meer informatie over verwijzingen, klik hier.
Kan ik mijn afspraak wijzigen?


Het is mogelijk om uw afspraak bij ons te wijzigen.U kunt uw wijziging doorgeven via telefoon, email of whatsapp. Wij stellen het op prijs als u dit minimaal 24 uur voor aanvang van uw behandeling doet, omdat wij dan de gereserveerde tijd nog voor een andere patiënt kunnen inplannen. Wanneer u korter dan 24 uur van te voren uw afspraak afzegt of wijzigt kunnen wij bij u kosten in rekening brengen.
Wat neem ik mee bij de eerste afspraak?


Neem bij de eerste afspraak een geldig legitimatiebewijs mee zodat wij alle gegevens compleet kunnen maken. En, indien u deze heeft, een verwijzing van uw arts of specialist. In de praktijk wordt voor een handdoek gezorgd.
Kan ik bij jullie gratis parkeren?


U kunt gratis voor de deur parkeren op de parkeerplaats voor het gezondheidscentrum. Wanneer hier geen plek is, zijn er rondom het gezondheidscentrum genoeg gratis parkeerplaatsen. Ook is er een invalide-parkeerplaats aanwezig
Kan ik ook thuis behandeld worden?


Ja, thuis behandeld worden is mogelijk. Voor meer informatie klik hier
Hoe snel kan ik bij jullie terecht?


Wij proberen deze afspraak zo snel mogelijk te laten plaatsvinden, maar wij streven er naar dat u minimaal binnen 48 uur een afspraak bij ons heeft. Hiervoor neemt u contact op met onze balie, die bereikbaar zijn van 08.30 uur tot 17.00 uur